Bűvös Hetes Háromszor e-book


Bűvös Hetes - Háromszor e-book

Rendeld meg a Bűvös Hetes-Háromszor e-bookot és most ajándékba kapod hozzá a hangoskönyvet is (mp3) formátumban.

A könyv, amely olyan, mint egy igaz barát. Útmutató tervezővel, fejlődésedet szolgáló eszmefuttatásokkal és inspiráló történetekkel.

3 fő fejezet, 7-7 alfejezetre tagoltan

Bűvös hetes – Az eredeti – megkapod a tervezési módszert magyarázattal.

VALÓK – személyiségfejlesztés 7 fejezetben, a Te sikeredért.

Az én történetem – Sikertréner születik – 7 felvonásban. A DXN Gyémánt csak kezdet. A KEZDET.

Kinek szól a Bűvös Hetes – Háromszor e-book?

Ez a könyv Neked szól, ha szereted a személyes inspiráló történeteket.

Neked szól, ha szoktál motivációs anyagokat hallgatni, olvasni, és eltökélt vagy abban, hogy kihozd magadból – és ha van, csapatodból is – a legjobbat.

Miről szólnak az egyes nagy fejezetek?

Az első nagy fejezetben kap helyet az a bizonyos tervezési módszer. Szponzori, mentori tapasztalataimat foglaltam Neked össze.

A második fejezetben személyiségfejlesztő anyagot találsz. Az első ilyen jellegű könyveket nagyjából 20 éves koromban olvastam, és mai napig olvasok ilyeneket, sőt, még pszichológiát is tanultam, és követek sok szakembert. De talán a legfontosabbak azok a gondolatok, amiket saját életem alapján, a tapasztalataimból leszűrve osztok meg veled.

A harmadik nagy fejezetben az elmúlt évek eseményeiből, történéseiből szemezgetek. A DXN-hez való csatlakozásomtól a DXN Gyémántig tartó utam egyes állomásait elevenítem fel.

Mindezt úgy, hogy számodra hasznos gondolatokkal, tanulságokkal sem fukarkodom.

Mit kapsz az e-book mellé ajándékba?

Ráadás: A Bűvös Hetes – Háromszor c. könyvem eredeti kiadása végén található egy hosszú lista, egy könyvajánló. Azokból a könyvekből, online tanfolyamokból, amiket az évek során olvastam, tanulmányoztam. Ez a lista több, mint 100 tételt tartalmaz, és azért osztom meg Veled, hogy azzá válhass, aki valójában vagy. Mert ezek a könyvek megváltoztathatják az életed. Ahogyan az velem is történt.

Bónusz

Ha idáig eljutottál, akkor biztos lehetek benne, hogy Te egy olyan Ember vagy, akinek fontos az önképzés, a személyiségfejlesztés, egyáltalán, az életen át tartó tanulás. Igaz?

Az jutott eszembe, hogy biztosan örülnél, ha útközben is hallgathatnád a könyv tartalmát. Ezért hangoskönyv formában is rendelkezésedre bocsátom a Bűvös Hetes – Háromszor c. e-bookot, plusz költség nélkül. Az mp3 fájlt útközben is hallgathatod. Értéke 3990Ft

Mennyibe kerül?

A Bűvös Hetes -Háromszor c. könyv e-book kiadásban a hozzá tartozó ajándékkal és bónusszal együtt mindösszesen 3990Ft.

A kockázat az enyém

Amennyiben úgy érzed, hogy semmit nem adott neked ez a könyv, és ezt fél éven belül jelzed nekem, kérdés nélkül visszautalom Neked az árát.

Igen, kérem a Bűvös Hetes – Háromszor e-bookot!


Ezt mondták, akik már olvasták

A “Bűvös Hetes – Háromszor” kötelező olvasmány mindenkinek, aki vállalkozói szemléletét, hozzáállását szeretné fejleszteni és jobbá válni abban, amit csinál, aki úgy érzi, elakadt az élete valamely területén és motivációra, iránymutatásra van szüksége, és természetesen mindenkinek, aki emberekkel foglalkozik a munkája során…A könyv szuper, teljesen magával ragadja az olvasót, a rengeteg személyes példa és őszinte vallomás pedig igazán inspiráló.”
Győre Bence kommunikációs szakember, stratégiai marketing szaktanácsadó

“Az egyedi, különleges FŰSZEREZÉS, TÁLALÁS teszi ezt a könyvet különlegessé…belekavargatja…azokat a meg- és átélt történeteket, amelyek finommá,egyedivé, hitelessé teszik az egészet. Olvasás közben többször is rácsodálkoztam arra, hogy mennyire szép egységet alkotnak az elméletek és a hozzájuk kapcsolódó történetek. A könyvben leírt információk a személyes történetek, kiegészítések hatására életre kelnek…Olyan ez a könyv, mintha egy kicsit elbeszélés, egy kicsit regény is lenne, ez így szép és tökéletesen egyedi tanulságos és tanító! Csak alkalmazni kell mindannnyiunknak a benne rejlő tudást és hasznosítanunk a könyv hatására nyert energiát.”

Orbán Zsolt

Bűvös Hetes - Háromszor, eredeti hátlap
Bűvös Hetes – Háromszor, eredeti hátlap

“Először is szeretném megköszönni, hogy megírtad, és jól tettem, hogy megvettem…az embereket a sztori, az “egyszer volt, hol nem volt” érdekli a legjobban…Néha elég akár egy mondat is, ami betalál, és fejlődésnek indul bennünk ahhoz, hogy valami csodálatos dolog szülessen belőle.”

Bojtos Zoltán

“Tegnap elolvastam a könyvedet! Hát nagyon szuper, tanulságos könyv.Sokat merítettem belőle.”Légy Bátor!” ez pedig azóta a fülembe cseng…Akit megajándékoztam a könyveddel…Nagyon fel van töltve, tele célokkal, ötletekkel, amiben segítségére leszek.”

Bartal Zsuzsa

Bűvös Hetes - Háromszor , az eredeti

Az eredeti, nyomtatott kiadvány főbb paraméterei:
B5, 125 oldal
Szerkesztés, tördelés, borító és hátlap: Bán Annamari, kreanilla.hu
Nyomda: Nyomdagram
ISBN 978-963-89532-2-3

Facebook Comments