Stafírung a 21. században

Szellemi és gyakorlati útravaló

gyermeked későbbi anyagi jólétének biztosításához


A képzeletbeli kelengyeládába sok hasznos és haszontalan holmi belekerül, amikor gyereked kirepül a szülői házból. Ez pedig kinél előbb, kinél később, de a családok nagy részében bekövetkezik. Akár már a középiskolás évek alatt, ha a gyerek jó messzire kerül, és kollégista lesz. Ellátod - a kor divatjának és a társadalmi elvárásoknak megfelelően - háztartási eszközökkel, techniaki kütyükkel, autóval, pénzzel...

De birtokolja-e azt a tudást, ami a javak megtartásához, a gyarapodáshoz szükséges?

Mert könnyű belakni a szülők által vett lakást, vagy használni az autót. Nem ártana azonban megtartani is minden vagyont amellett, hogy bizony vannak költségek is. Amelyeknek eddig a fiatal nem nagyon volt tudatában...

Válsággal terhelt időben talán jól jönne néhány okos gondolat meg praktikus tanács, amelyet a maga hasznára fordíthat kamaszod. Főleg ha Te magad is híján vagy a szükséges pénzügyi tudásnak, amit át kellene adnod, hogy gyereked jobban boldogulhasson.


Még válsággal terhelt időben sem fordít a legtöbb szülő elég figyelmet arra, hogy gyerekének egy kis pénzügyi gondolkodást adjon tovább!
  • Talán mert maga is híján van ezeknek.
  • Ha nincs válság, nincs kényszer, válságban meg már minek...
  • Épp elég aggódni a devizahitelek törlesztőrészleteinek állandó változása miatt,
  • meg a munkahelyek miatt...

Te is úgy nőttél fel, mint én? A korosztályom? Biztonságban?

Aztán most meg lehet nézni, hányan kerültek bajba rossz pénzügyi döntések miatt. Hát én nem akarom, hogy a gyerekem rossz döntéseket hozzon! És te?
Gyerekkorom az állam teremtette jólétben és biztonságban telt. A faluban, ahol éltem, mindenkinek volt munkahelye, háztájija. Néhányan - mint apám is - vállalkoztak.
A szociális háló és a "gondoskodó állam" elérte, hogy otthon nem volt téma a pénz. Volt amennyi kellett és kész. A ház körül pedig megtermeltük az ennivalót, részben függetleníteni tudtuk magunkat a bolti ellátástól. Tulajdonképpen jól éltünk.

Talán éppen emiatt maradt ki az életemből maximálisan a pénzügyekre nevelés, a pénz kezelésének kérdése. (Ma már tudom, hogy hol és milyen hibákat követtek el szüleim ebben a kérdésben, de az egy másik anyag témája...)

Megváltozott a világ, tapasztaljuk. Nagymértékben függünk a devizapiacoktól, tőzsdétől, más államok aktuális gazdasági állapotától. Már rég elmúlt az az idő, amikor az állam segítségére számíthattunk (ld. eva kérdés, nyugdíj...)

Immár hatványozottan igaz: mindenki a maga szerencséjének kovácsa.

Gyerekeink taníttatását, hiteleink törlesztőrészleteit, a mindennapi élet megnövekedett költségeit ki kell termelnünk, a pénzzel pedig jól kell gazdálkodnunk.

A gyerekeinknek ezt a képességet is tovább kell adni!

Egyszerűen nem hallgathatunk, ha meg akarjuk óvni gyerekeinket a rossz pénzügyi döntésektől!

Itt az idő, hogy dönts!

Pénzügyi analfabéta marad a kamaszod az Élet küszöbén,

vagy időben megalapozzátok az ő anyagi jólétét is?Itt a segítség!

Mi kerül a virtuális kelengyeládába?

kelengyeláda a stafírunghoz a 21. században

Testközelből tapasztaltam meg, hogy fontos a gyerekek pénzügyi nevelése, különösen pedig a kamaszok esetében egyes pénzkezelési alapismeretek átadása. Mert akár hiszed, akár nem, a gyerekeket érdeklik a pénzügyek, és még az is, hogyan kereshetnek ők maguk pénzt. Egy 16 és egy 6 éves (2011) lány anyukájaként ezért összeállítottam Neked egy csomagot, amiben összefoglaltam azokat a gondolatokat, amik Neked is segíthetnek helyretenni ezt a dolgot, és eldöntheted, mit adj át gyerekednek, mielőtt kilépne a "nagybetűs életbe".

1. Szellemi útravaló gyakorlati tapasztalatokra építve

stafírung a 21.században40 oldalas kiadványban (letölthető formában, pdf fájl, e-book) a teljesség igénye nélkül - 100 %-ban saját tapasztalataimból táplálkozva, bizonyítékokkal alátámasztva -

1. összefoglaltam Neked azokat a tudnivalókat, amelyekre Neked is szükséged van ahhoz, hogy gyermekeidet a megfelelő pénzügyi tudással engedhesd el, bele az Életbe,

2. választ kapsz arra, miért fontos, hogy önmagadat folyamatosan fejleszd, e könyv elolvasása után is,
3. megtudod, mi az az LLL, és hol férsz hozzá a legjutányosabb áron.

4. Olvasd el a 3 sztorit, amik igazolják, hogy a gyerekeket igenis érdekli a pénz - nem csak az, amit el lehet költeni!

5. Jövőtervet kapsz 19 pontban - a teljesség igénye nélkül -, amely saját és gyermeked pénzügyi intelligenciájának fejlesztéséhez, gyermekeid későbbi anyagi jólétéhez is hozzájárulnak.

Ennek a kiadványnak az értéke 7990Ft.


2. Ez még nem minden!                                                                               

Szupertitkos fejezetA pdf (e-book) mellé most egy 30 perces! hanganyagot is kapsz mp3 formátumban, amit elmenthetsz a gépeden, vagy kiírhatsz cd-re, lejátszóra.

A Szupertitkos fejezetben elmondom Neked, hogyan hasznosítja a 16 és fél éves lányom már most a tudását, hogyan teremti meg jövőjét, és mi minden kellett ehhez.

Ennek a hanganyagnak az értéke önmagában 3900Ft, de a csomagban ingyen van.


3. Ráadásajándék!

bónuszNagyra értékelem, hogy érdeklődsz a gyereknevelési, különösen a pénzügyi nevelési kérdések iránt, és ezért hajlandó is vagy időt, energiát, pénzt befektetni a saját képzésedre. Ezért a témába vágó másik anyagomat Te kedvezményesen vásárolhatod majd meg. Kedvezményre jogosító kupon 3000 Ft értékben a kiadványban!4. Bónusz a Szakértőtől


Pénzügyi nevelési tanácsadás Himer Csilla coachEgy nem mindennapi lehetőséggel élhetsz kedves ismerősöm, Himer Csilla pénzügyi coach jóvoltából!
Hogy emlékezz rá, a kiadvány végén is ott lesz ajándéka, amit csak a "Stafírung..." birtokosainak biztosít.

"Anikó csomagjának tulajdonosaként pénzügyi nevelési tanácsadás (5000Ft/alkalom) igénybevételekor 20% kedvezményt kapsz, csak írd be: stafírung!"Hogyan juthatok hozzá ehhez a csomaghoz?

Töltsd ki valós adataiddal figyelmesen az űrlapot. Ellenőrizd le, hogy adataid pontosan adtad-e meg. Majd kattints a "Megrendelem!" gombra. Kapsz egy visszaigazoló e-mailt a fizetési információkról és ellenőrizheted adataid helyességét. (Ha nem kapod meg a nap folyamán a levelet, nézd meg kérlek a spam mappát is.)

Mennyibe kerül ez a kiadvány?                                                                     

A pdf-nek (elektronikus könyv, e-book) az értéke felbecsülhetetlen, ha figyelembe veszed, hogy a saját és gyermekeid jövőjét, anyagi biztonságát a kiadványban foglalt információk birtokában még magabiztosabban készítheted elő, még körültekintőbben alapozhatod meg!

Különösen hasznosak az életből (a saját életünkből!) vett példák, hiszen ilyen és ezekhez hasonló esetek veled is bárhol, bármikor előfordulhatnak.

A titkos fejezet ennyi pénzért - sőt még többért is - önmagában is megérné, hiszen egy olyan módszer birtokosa leszel, amellyel kamaszod akár több évre megteremtheti magának a taníttatására valót. Hát nem volna jó, ha kamaszod, fiatal felnőtt gyereked hozzájárulna a családi kiadásokhoz?

  • Mennyit ér meg neked az a tudat, hogy gyereked már képzettebb lesz a pénz kezelését illetően?
  • Menniyt ér meg neked az a remény, hogy ő nem fog beleesni a hitelek okozta csapdába?
  • Mennyit ér meg az a tudás, amivel elindulhat a gyereked az önálló pénzteremtés útján?

A titkos fejezettel, ami önmagában is óriási érték - hiszen konkrét ötletet, tippet kaptok a pénzteremtéshez -, most kevesebb, mint féláron, mindössze 4990Ft-ért teheted bele a "kelengyeládába" a 11800Ft értékű anyagot! No meg ugye az ajándék kedvezmény és a skype tanácsadás kedvezménye...

Megér-e Neked 4990Ft-ot az, hogy gyerekeidet jól indítsd el, ami a pénzügyeket illeti?

Ez egy befektetés - a jövőbe. Ami sokezerszeresen megtérülhet! Használd!

Miért nem mondhatod meg Te az árát?

Kizárólag a Te érdekedben!
Azzal teszek jót Veled, ha megfizettetem a tudást, a tapasztalatot és a végzett munka értékét!

Mert mi lenne, ha azt mondanád, Te ingyen szeretnéd?
  1. Tapasztalat, hogy ami ingyenes, az sokak fejében értéktelen. Nem kockáztathatom meg, hogy a géped valamelyik mappájában landoljon és évekig elő se vedd! Azért készítettem, hogy tanulj belőle, és alkalmazd, ami számodra releváns.
  2. Másrészt ha pénzügyi coach lennék, azt is megtanítanám Neked, hogy ha ingyen vagy nagyon alacsony áron szeretnél valamihez hozzájutni, azzal csak a szegénységtudatodat növeled!
  3. Végül, de nem utolsó sorban: mert én dolgoztam ezzel a kiadvánnyal, ezért nem tudod, mennyi időt és energiát fektettem bele, milyen áron szereztem a Veled megosztott tapasztalataim. Hacsak nincs hasonló munkában szerzett tapasztalatod, azt sem nagyon tudhatod, mennyit tanultam ahhoz és mennyi idő kellett, hogy a kiadvány elkészüljön szerkesztéssel, formázással együtt, beleértve ezt az oldalt is.
Azt gondolom, nagyon baráti áron kapod annak ellenére, hogy többet ér. Mert szeretném, ha hasznodra lenne!

Mi történik, miután megrendeltem?


- Az űrlap beküldését követően kapsz egy visszaigazoló e-mailt a fizetési tudnivalókkal. Ez az e-mail tartalmaz minden további fontos tudnivalót. Rendezd a fizetést ennek megfelelően.
- Fizethetsz átutalással, közvetlen banki befizetéssel vagy rózsaszín postai utalványon, 4990Ft-ot.
- Amennyiben 8 napon belül nem érkezik be befizetésed, rendelésed töröljük. - Fizetésed beérkezése után megkapod a hozzáférést a kiadányokhoz.


Igen, kérem a 11800Ft értékű csomagot mindössze 4990Ft-ért!Név:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Telefon:*
Postacím, ahová a számlát küldhetem:*
Számlázási név és cím, ha más, mint a fenti.:
Adószám (cég, vállalkozás esetén kötelező):
Ajánló, vagy kedvezmény, ha van:
Megjegyzés:
Nincs kockázat!                                                                                     

Tudom, hogy rengeteg anyag van a piacon, ami a pénzügyi neveléssel foglalkozik. Biztosan Te is ismersz ezekből jónéhányat! Nem ismerhetem mindegyiket, és nem tudom, Te mennyire vagy képzett ezen a területen! Azt azonban tudom, hogy a legjobb tudásom szerint készítettem Neked a kiadványokat, és biztos vagyok benne, hogy hasznos, használható infókat kapsz.
Ha mégis úgy döntenél, hogy Neked nem érte meg az árát, csak írd meg, és 2 héten belül visszakapod a pénzed!


Megrendelésed köszönöm!
Farkas Anikó
családi kassza barátja, kreatív nevelő, sikertréner
www.onlinesikertrener.com
© 2013

Megrendelésed elküldésével tudomásul veszed, hogy az fizetési kötelezettséggel jár.
Fizetési határidő 8 nap.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállás esetén kérlek küldj egy lemondó nyilatkozatot egy rövid e-mailben. Köszönöm! Cím:kapcsoat[kukac]onlinesikertrener[pont]com


Farkas AnikóÓriási elszántsággal igyekszem nem csak a kisgyermekes szülőknek, hanem a kamaszokat nevelőknek is segítségére lenni abban, hogy gyerekeiknek megfelelő pénzügyi hozzáállást mutassanak és tanítsanak.

Miért?
Mert kislányként olyan mondatokat hallottam, iskolásként olyan dolgokat súlykoltak belém, és felnőttként úgy bántak velem, hogy mindezek egy életre meghatározták a pénzhez való viszonyomat és pénzteremtő képességemet. 

Negyven éves koromra sikerült mindezt megértenem, és igyekszem tenni azért, hogy gyermekeim, a Te gyermekeid már nagyobb pénztudatossággal rendelkezzenek.

Akarod, hogy segítsek?www.facebook.com/Sikertrener