Veszélybe került a projekt

Isten bizony azt hittem a minap, hogy dugába dől…

Amikor megálmodtam ezt a projektet, a könyvet az év végi lezárásról és az újévi fogadalmakról, azok megtartásáról, akkor éreztem az Univerzum támogatását, az Energiákat és tele voltam gondolatokkal. 

Aztán történt valami…

megrémülve, összetörve
Megrémülve, összetörve

És mintha elfújták volna. 🙁

Ha az lennék, aki voltam, ha nem lennék az, aki vagyok…

Magyarul ha nem fejlődök annyit az elmúlt években, ha nem tapasztalok annyi mindent, ha nem tanulok magamról és másokról, akkor bizony lehet, hogy leálltam volna.

DE

Mivel már tudatosan is tudtam, hogy mi történik, mi zajlik bennem, a lelkemben, gyorsan elkészítettem egy videót, amit majd a könyv tulajdonosai kapnak segítő tartalomként.

Az év végi lezárás, elengedés során sok mindent “kidobunk”. Selejtezünk a papírok, levelek, számlák közt, a gardróbban, a konyhában és kamrában.

A legnehezebb azokat a döntéseket meghozni, amik embertársaink elengedéséről szólnak. Azoknak a kapcsolatoknak a rendezésére gondolok, amelyek évek óta rendezetlenek már, vagy épp frissek, de érzed, hogy számodra nem építőek.

Ezzel kapcsolatban fogalmaztam meg a gondolataim, amiket egy videón elérhetővé teszek a készülő könyvem majdani vásárlói számára.

  • Ezek a gondolatok nem születhettek volna meg, ha nem élek át annyi mindent gyerekkoromtól kezdve a volt házasságomon át a mai napig. Minden tanításért hálás vagyok -pedig időnként azt hittem, nem élem túl…
  • Mit sem érnének azonban az elmúlt évek, hónapok, napok történései, ha nem tanulok belőlük, és nem sarkalnak arra, hogy jobban megismerjem önmagam, hogy keressem a válaszokat…
  • Mivel tisztában vagyok azzal is – hiszen olvasok, érdeklődöm, látok és hallok -, hogy sokan éltek, élnek át hasonló élményeket, ezért úgy gondoltam erről is beszélni kell. Ezért készült a videó.

Az elengedésről, lezárásról is szóló könyvem iránti érdeklődésedet MOST MÉG KÖTELEZETTSÉGMENTESEN – itt jelezheted.

Ezzel a feliratkozással azt jelzed, hogy szeretnél a könyvvel kapcsolatban informálódni.

Iratkozz fel, hogy értesíthesselek az előrendelési időszakról és árról, amint az nyilvánossá válik! Ha a könyvet megrendeled majd, az említett videót is megkapod.

[wysija_form id=”6″]

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..