Jól – lét 2021 projekt

Jól – lét 2021

Miről szól a Jól – lét 2021 projekt?

Induljon el a Jól – lét 2021 projekt!

Lendüljünk mozgásba együtt, azért, hogy 2021 Számodra is a jól-létről szóljon!

Azonnali csatlakozási lehetőség a közösséghez >>

A 2020-as év eddig nem ismert kihívásokkal szembesített mindannyiunkat, mely kihívások jöttek velünk az új évbe is.

A közel egy éve tartó helyzetben érkezett egy intuíció. Azt az üzenetet kaptam, hogy ezzel most foglalkoznom kell. Azért, hogy Neked segíthessek. Hogy 2021 jó éved, jobb éved legyen.

Mert számomra – és hidd el, hogy nem túlzok, nem vetítek, valóban így van – 2020 eddigi életem legjobb éve volt, és szilárd elhatározásom, hogy 2021 még ennél is jobb lesz!

Ahhoz, hogy ez így legyen, bizony kellett az, hogy értsek, megértsek dolgokat, hogy felismerjek jeleket és mozgatórugókat… Tulajdonképpen a tudatosságomra volt szükség. Arra, hogy hallgassak a megérzéseimre, a lelkem szavára, szívem hangjára. És emellett még nagyon sok mindenre… Például amikor kellett, akkor mertem segítséget is kérni.

A Jól – lét 2021 projekt keretében igyekszem átadni mindazt a tudást, tapasztalatot, amit eddigi – egyáltalán nem átlagos – életemben összegyűjtöttem, feldolgoztam, ami segített abban, hogy 2020-at úgy éljem meg, ahogy megéltem: eddigi életem legjobb éveként.

Farkas Anikó, 2020 Szilveszter – 2020 Eddigi Életem Legjobb Éve volt

Megosztom Veled mindazt, amiről úgy gondolom, hogy Számodra hasznos lehet ahhoz, hogy 2021 ne csak egy év legyen a sok közül e földi létben, ne egy szokatlan, kihívásokkal teli év legyen csupán, amit túl kell élni. Abban szeretnék segíteni Neked, hogy 2021 a jól-létedről szóljon! Neked csak kérned kell. >>>

Kinek szól a Jól-lét 2021 projekt?

Mivel női tapasztalataim, tapasztalásaim vannak, nőként éltem meg mindent, nőknek tudok és szeretnék elsősorban segíteni. Ez nem jelenti azt, hogy férfitársaim ne fordulhatnának hozzám kérdéssel, megoldandó feladataikkal. Számítaniuk kell rá azonban, hogy esetleg olyasmit mondok, amit nem tudnak, nem akarnak befogadni… Még…

Ezt a visszajelzést speciel egy férfitársunktól kaptam, a második videó után:

Folyamatosan, amióta elkezted ezt az adást, azt érzem, hogy támogatsz. Főleg azon az úton, ami a pozitív életem kiteljesedése felé megy, mert 2021 egy fantasztikus év. Folyamatosan fejlőddöm, megtapaszlva fizikálisan is pláne.*Mi lesz még itt emberek*

Elsősorban olyan nőket kívánok támogatni a gondolataimmal, tapasztalataimmal, akik nem szeretnék teljesen elveszíteni önmagukat az adott helyzetben, és ezért tenni is hajlandóak, aktívan.

– Akik úgy érzik, szükségük van egy más szemléletmódra is, hogy mást is meglássanak, mint amit most látnak.

– Akik úgy érzik, támpontokra van szükségük, hogy eligazodhassanak a történések közt.

– Akik nem bánják, ha plusz tudást kapnak jól-létük érdekében, és azt hajlandóak is a maguk épülésére a maguk életére szabottan alkalmazni.

– Akik tudják, hogy a saját jól-létük a legfontosabb – mert így lesz körülöttük is egyensúly.

– Akik nem félnek a kérdésektől és a saját válaszaiktól…

– Akik elég nyitottak egy új, másfajta szemléletmódra, és nem visszakoznak a szóhasználatom miatt. Mert én bizony használok olyan szavakat, mint Univerzum, Végtelen, Teremtő… Sőt, még azt is, hogy Szeretet meg Felelősség…

Miért érdemes csatlakoznod?

Az életben szerzett tapasztalataim sokrétűek. Több szakember (kineziológus, pszichológus stb) úgy fogalmazott a történeteimet hallva, hogy “ez két embernek is sok(k) volna” , vagy hogy “csoda, hogy még élsz” és hasonlók. Ugyanakkor mivel egészen fiatalon is kerestem a válaszokat bizonyos kérdésekre, magyarázatokat egyes történésekre, a saját megélt élményeim mellé rengeteg tudás is felhalmozódott a könyvek, szakmai anyagok, előadások stb által.

Sok embertársamat hallgattam már meg, akik önként nyíltak meg – mert jó hallgatóság vagyok. Utóbbi megjegyzéssel egy gyerekkori barátom ajándékozott meg. Míg egy másik azt mondta, mindig szeretett volna olyan lenni, mint én – aki mindig mosolyog… (Ó, ha tudnád, drága Marica…)

Az alábbiakat a csoport első néhány tagja írta az első anyagok kapcsán.

(A csoporthoz csatlakozva eredetiben láthatod az első felvételeket és az azokhoz érkezett hozzászólásokat is >>>)

Hálás vagyok és én is örülök! Biztos vagyok benne, hogy tudsz (hasznosat nyújtani), mivel mindig is nagyon inspiráltál.

Egy komoly döntés előtt állok, ezek a videók nagyon kellettek a héten. Nincs semmi véletlen!

Köszönöm szépen neked ezeket a videókat! Nagyon sokat segít nekem! A lehető legjobbkor jöttél nekem ezzel a csoporttal!… Te az alapoktól kezded és ez annyira jó.Köszönöm!

A saját tapasztalatokon túl…

Eddigi életemnek több mint felében rendszeresen olvastam személyiségfejlesztő irodalmat, részt vettem képzéseken, tanultam pszichológiát. Folyamatosan képeztem magam. Jelenleg is tanulok, hogy minél többeknek, minél nagyobb rálátással segíthessek.

Empátiával, elemző és szintetizáló képességgel, intuícióval áldottan dolgozom minden területen, így a Jól – lét 2021 projekten is.

Életfeladatom a tanulás és tanítás egy életen át, nem feltétlen a katedrán. Ehhez rendelkezem a megfelelő tálentummal és igyekszem jól sáfárkodni vele. Mindez pedig eszköz a küldetésem teljesítéséhez, ami embertársaim inspirálása, motiválása, magasabb energiaszintre emelése. (A sztorit is hallhatod az első videóban >>>)

Hogyan kaphatod meg az ingyenes videókat, amelyekkel a projekt indult?

A Jól – lét 2021 projektet indító februári live sorozat mindenki számára elérhető, aki csatlakozik a csoporthoz. A csoportról az információkat az első levélben kapod meg, miután feliratkozásoddal kéred azt.

A feliratkozás egyben hírlevélfeliratkozás is a Jól – lét 2021 projekt leveleire. A levelek alján található link segítségével a későbbiekben bármikor leiratkozhatsz.

Hogyan tovább?

Jelen pillanatban az első 5! ingyenes videón túl két módon tudok azonnali segítséget nyújtani Neked. Mindkettőről a csoportban illetve hírlevelek útján értesülhetsz csakúgy, mint a soron következő témákról.

Februárban a téma az egyensúlyunk megtartása, illetve ha elveszítettük, annak visszaszerzése volt. Megvizsgáltuk néhány okát a kibillent egyensúlyunknak és sztorikkal, kérdésekkel, gondolatokkal támogattam annak helyreállítását, az önmagunkhoz való visszatalálást.

A következő hónapokban havonta minimum egy témát fogunk körbejárni, tervek szerint szeptemberig, így minimum 7 témával fogunk foglalkozni…De inkább többel – nagy valószínűséggel.

Köszönöm, fogadom a lehetőségét annak, hogy 2021 Számomra is a jól – lét szellemében teljen >>>

Várlak szeretettel!

Dr.Farkas Anikó