2021- a Te éved!

Legújabb könyvem SikerTréner Zsebkönyvként, e sorozat első tagjaként jelenik meg, néhány héten belül.

Micsoda év volt mindannyiunk számára a 2020-as!

A ’21-es java pedig még előttünk áll!

Épp elegendő idő eltelt már ebből az évből is, és pont elég dolog történt már ahhoz, hogy lássuk, cselekedni kell. Mert ha nem változtatunk egyéni szinten, bizony nem lesz könnyebb.

Mert minden velünk kezdődik… Mi vagyunk az a bizonyos 0 kilométerkő. Mi és a gondolataink. Majd aztán ebből születhet valami nagyszerű… Mint ahogy én ma éreztem indíttatást e könyv megírására. Arra, hogy megosszam Veled a gondolataim.

Elérkezettnek láttam az időt arra, hogy megírjam a 2021- a Te éved! című könyvet. (Itt iratkozhatsz fel az értesítőre, hogy megtudd, hogyan haladok vele, mikortól rendelhető, kedvezményekről stb >>>)

Mert – magamon is érzékelem – Mindenkinek kell a biztatás, a motiváció, az inspiráció ahhoz, hogy az év további részét úgy élje meg, hogy érezhesse, nincs egyedül, hogy van élet 2021-ben is. Sőt, ez lehet eddigi életünk legjobb éve! Ezért…no de erről később…

Mindannyian nagyon vágyunk már a biztonságra, nyugalomra, harmóniára… Arra, hogy kimozdulhassunk, eljárhassunk színházba, koncertekre, vagy csak egyszerűen nyugodtan meglátogathassuk az ismerősöket, rokonokat. Hogy nyakunkba vehessük a világot. Vagy csak beülhessünk egy kávézóba, étterembe, könyvtárba…

2021 – a Te éved!

Az a nem mindegy, hogy amikor majd újra megnyílnak az éttermek, kávézók, amikor majd újra be lehet ülni egy jó színdarabra, amikor majd újra élhetnéd azt az életet, amit szeretnél, akkor Te hogy fogsz állni forrásokkal!

Mert – gondolom – te is tapasztalod, hogy áraiban ez a világ már nem az a világ… Talán a munkád is olyan, hogy súlyosabban érintettek az elmúlt hónapok…

Van, aki tesz azért, hogy a helyzetből kihozhassa a legjobbat. Keresi, kutatja a lehetőségeket, tanul, új készségekre tesz szert, hajlandó változni és változtatni…

Mások kevébé …

Nekem sem volt könnyű évem. Sőt… Ha elmesélném, gondolhatnád, ez volt életem legrosszabb éve. Én ma már másképp látom!

Számomra tele volt áldással, tanítókkal, tanítással, és megadta a nyáron az újjászületés lehetőségét is. 2020 volt eddigi életem legjobb éve! Nem, nem költői túlzás! Valóban az volt!

Bőségben, boldogan élt élet 2021-ben is

Kérd a könyvről szóló értesítőket, és elolvashatod azt is, mi minden történt velem 2020-ban! >>

Te melyik csoportba tartozol?

Képes vagy észrevenni mindazt az Áldást, ajándékot, amit az Élet kínál?

Észreveszed-e a kihívásokban rejlő lehetőséget?

Ezekkel és hasonló kérdésekkel, az ide vonatkozó gondolatokkal találkozhatsz többek közt a 2021 – a Te éved! c. e-bookban.

Megosztom Veled a tudásom egy részét, a szemléletet, hogy egy boldogabb Életet élhess. Támogató feladatokkal, gyakorlatokkal segítek “szemüveget cserélni”, miközben megengedem, hogy betekinthess életem egy-egy részletébe – csak azért, hogy lásd, honnan hová vezetett az út… Hogyan lehet megtalálni minden rosszban azt a jót, ami előrébb visz, ami segít abban, hogy fejlődj, több lehess, ezáltal több lehetőséged legyen egy jobb életet teremteni. Mert 2021 – a Te éved!

Ha szeretnél

– értesítést kapni a könyv alakulásáról,

– első kézből értesülni a könyvhöz járó bónuszokról

– várható megjelenésének időpontjáról, vagy

– szeretnéd, hogy legyen beleszólásod az árába is,

akkor iratkozz fel a lenti űrlapon a zsebkönyvvel kapcsolatos hírlevélre, és megkapod az információkat.

Ez a hírlevélfeliratkozás csak arra szolgál, hogy a készülő zsebkönyvvel, a 2021- a Te éved! című e-bookkal kapcsolatos információkat megosszam Veled. Feliratkozásod önkéntes. Adataid biztonságban vannak.

Ide kattints a feliratkozáshoz, hogy minden infót megkapj a készülő e-bookról!

Mikor jelenik meg a 2021 – a Te éved! című könyv?

Miről szól?

Milyen terjedelemben jelenik meg?

Kinek szól a 2021 – a Te éved! című Sikertréner Zsebkönyv?

Igen, kérem az információkat!

A könyvhöz járó ajándékok, bónuszok, lehetőségek

A könyv írójáról

Dr.Farkas Anikó, Sikertréner

2020 méltó lezárásaként – a legnagyobb elővigyázatosság ellenére – ízérzékelés-vesztést tapasztaltam. Ennek megfelelően 10 nap önkéntes karanténba vonultam, karácsony előtt 2 nappal. Gyermekeim apját kellett megkérnem, hogy a Szilveszter elengedhetetlen kellékeiről gondoskodjon számomra is. Napközben rendet raktam, és méltó módon készültem a pezsgőbontásra.

Egyedül, boldogan táncolgattam az albérletemben a Retró rádió műsorára. Boldog voltam, és egyszerre sírtam meg nevettem. Hálás voltam, hogy ennyivel megúsztam, és hálás az egész évért, ugyanakkor gyermeki izgatottsággal és mély hittel néztem az új év elébe. Rákészültem a pezsgőre…Nem éreztem az ízét. Hangosan kacagtam a helyzeten…

Farkas Anikó vagyok. A címkéim: nő, anya, elvált, bántalmazott, egyetemi docens, sikertréner, író, előadó, terapeuta… Amik önmagukban nem fontosak. Az számít, hogy mindebből mit hozok ki, mit adok Neked és a Világnak, hogyan teljesítem be az erre az életre vállalt küldetésem az életfeladatom által. Részletek a könyvben. >>>