Bűvös Hetes – Háromszor c. könyvről íróknak

Miért lehet érdekes számodra a Bűvös Hetes – Háromszor c. könyvem, ha író vagy?

Ez az első könyvem, amit még 2018-ban írtam meg.

Eredetileg csak e-booknak terveztem, de aztán  szűk egy hónap alatt! nemcsak hogy megírtam, de – az eredeti terveket felülmúlva – nyomtatásban is megjelent.

Vagyis ez egy olyan könyv, aminek a születéséhez kevesebb, mint egy hónapra volt szükség!

Miért érdemes elolvasnod, ha író vagy?

 1. A könyv sorain keresztül betekintést nyerhetsz az előzményekbe, az első oldalak születésének történetébe is.
 2. Megtapasztalhatod, hogy rövid idő alatt is lehet kellemes, olvasmányos, értékes könyvet írni. 
 3. Kellő motivációt, inspirációt kapsz, hogy megírhasd első (vagy soron következő) könyvedet.
 4. Látsz egy jó példát arra, hogyan áll össze egy motiváló, inspiráló kötet,
 • beleszőve az író egyéniségét,
 • átadva tudását,
 • fűszerezve saját tapasztalataival.

Miért tartom én fontosnak, hogy elolvasd a Bűvös Hetes – Háromszor c. könyvem, ha író vagy?

1.Látsz egy példát egy fajta felépítésre, ami jó lehet, ha például

 • ismeretterjesztő
 • önfejlesztő/önismereti
 • motivációs

könyvet akarsz írni.

2.Inspiráló, motiváló történeteket olvashatsz – nem csak az enyémet. 

Ezzel kapcsolatban az jutott eszembe, hogy sokakban vannak valamiféle gátak, amik megakadályozhatják, hogy kiteljesedjenek, hogy könnyedén hozzanak létre valamit, amire egyébként maximálisan képesek és hivatottak. Én pl. sokáig hurcoltam magammal azt a paradigmát, hogy körülményes vagyok… Egyik legközelebbi hozzátartozómtól kaptam útravalóul 🙂

Nos, ha ezt a könyvet így létre tudtam hozni, ráadásul kevesebb, mint egy hónap alatt, előrendelésekkel, akkor talán nem is vagyok annyira körülményes 🙂

3.Lehet, hogy neked is vannak olyan akadályaid, amik miatt még nem mertél hozzáfogni a könyved megírásához?

Talán segíthetek, hogy ezeken a nehézségeken túl tudj lendülni.

Mit mond egy író a Bűvös Hetes -Háromszor c. könyvemről?

Kedves Olvasó!

Tudnod kell, hogy Farkas Anikó: ’Bűvös Hetes Háromszor’ című könyvét nagyon szívesen olvastam, és ami fontos, nagyon jól esett olvasni. Írói szemmel, olvasói élményemről szeretnék beszámolni neked.

Ezúton is köszönöm Anikó bizalmát, amivel megtisztelt, hogy a szakterületén kívülálló művészemberként nézzem át és véleményezzem a Bűvös Hetes Háromszor című könyvét!

Célunk egyfajta ’értékmentés’, egyfajta értékmegőrzés, hiszen bármilyen hihetetlen, egy hónap alatt született ez a kötet az ötlettől, a kész könyvig.

Igaz, én magam is alig hinném, hogy hiteles lehet, ha nem figyelném a folyamatosan fejlődő munkásságát és nem ismerném a gondoskodó, szeretettel és segítő szándékkal teli személyiségét. Mivel azonban már megismertük egymást vagy 10 éve a neten, ahol bármikor felvehettem vele a kapcsolatot, úgy is, mint érdeklődésünk és tapasztalataink megvitatására, és mint egyszerű emberrel is, így örömmel vegyes kíváncsisággal fogadtam el a könyvét és a kérését.

Élmény volt a napokban az első olvasás, de másodszor is átfutottam tegnap délelőtt. Sőt, jegyzeteltem is! Számomra minden jó könyv adhat olyan gondolatot, amiért érdemes. Most sincs ez másként.

Az én gondolatom a kötetből:

„Hidd el, sokkal felszabadítóbb úgy élni, hogy tudod, mik a tetteid következményei, és ezeket hajlandó vagy vállalni.Mi a francért stresszelnél?”

A szerző könnyedén fogalmaz, emberi, elgondolkodtató és érzelmes történetekkel fűszerezve a saját -ahogy fogalmaz- „érzelmi hullámvasút” -ját. Jóízűen ír magyarul, és ízig-vérig nőként, ahogyan megismertem.

Sokoldalú el- és kihívásokkal küzdő énje bontakozik ki, aki példamutatással és jó szóval is motivál másokat a fejlődésre.

Esztétikája, olvasmányossága, valamint a felépítése, vagyis, hogy úgy mondjam a dramaturgiája szempontjából nekem nagyon bejött. Tetszik, hogy Anikó a saját hangját használja. Impulzívvá válik, amikor érzelemdúsan ír. Közvetlensége újra meg újra kíváncsivá tett, az életből vett, és szépen adagolt történetei fenntartották az érdeklődésemet, hogy végül hogyan sikerült eddig eljutnia a saját életében, és merre is tart most. Még a szakmailag zárt, DXN-es köröknek szánt szakmaiságát is megértettem, olyan jól fogalmaz Anikó.

A könyv íve szépen érzékelhető, ahogy kidolgozott stratégiája is, egyszerűen átlátható, hogy mit vár és mit kínál az olvasóitól és saját magától a ’Bűvös Hetes Háromszor’-on túl. Látom, ahogyan írta a könyvet, a közben vele kapcsolatos konkrét ötleteit megtámasztotta. Könyv és önfejlesztési ajánlatai külön is figyelemre méltóak, közülük sok könyvet magam is olvastam és rendkívül értékesnek tartok, és több tréningen is részt vettem, amiken eszerint Anikó is. Máig építkezek ezekből.

Már első olvasásra is biztosan állítottam, hogy rendkívül olvasmányos, valódi, átélhető példákkal, gyakorlatias feladatokkal épül fel ez az egyszerű szövegű könyv. Zavartalan körülmények között körülbelül 3, 3.5 óra alatt elolvasható. Jól érthető, nem érződik sehol az író egyetemi docenstől sablonosan elvárható körülményessége, inkább könnyedén mesélve magyaráz, mint a legegyszerűbb tanító és mentor. Talán, mert a könyv is erről ír, egy tanítóról, egy mentorról, aki sok év alatt bújik elő, pedig meg kell mondanom, 

Anikó könyve szinte letehetetlen olvasmány.én mindig láttam őt.  

Értékesnek és méltónak találom Farkas Anikó: ’Bűvös Hetes Háromszor’ című könyvét. 

Jó szívvel ajánlom neked is olvasásra!

Balogh Krisztina, író, illusztrátor, festőművész

A KAM, KrisztArtMedia megálmodója

Itt tudod megrendelni >>

Neked is szól ez a könyv,

 • ha szereted a személyes inspiráló történeteket, amelyekből Te magad is erőt meríthetsz.
 • ha szoktál motivációs anyagokat hallgatni, olvasni, és eltökélt vagy abban, hogy kihozd magadból – és ha van, csapatodból is – a legjobbat.

A könyv, amely olyan, mint egy igaz barát.

Útmutató tervezővel, fejlődésedet szolgáló eszmefuttatásokkal és inspiráló történetekkel.

Itt tudod megrendelni a könyvet >>>

Olvass tovább még több információért és véleményért! – lapozz a 2. oldalra