Beszélj, írj úgy a posztokban, a sales oldaladon, hogy kedvet kapjanak könyved elolvasásához!

TEREMTS NAGYOBB BEVÉTELT ABBÓL, HOGY ÍRÓ VAGY!

Író vagy. Tudsz írni.

tudsz írni
 • Megírtál és kiadtál  egy vagy több könyvet?
 • Még csak most készülsz írni és kiadni a írásaidat?
 • Imádod, amit csinálsz, bármilyen műfajban is teremtsd csodálatos műveidet?
 • Flow – ez a helyes kifejezés, amikor sorról – sorra születnek az újabb történetek, versek, leírások, vagy épp a romantikus regények?

Amelyekből egyszer csak elkészül a könyv?  A KÖNYV?

Jó író vagy? 

Jó Író Vagy!

Jól eső érzéssel teszed rendbe az íróasztalod, mented el a fájlokat, és dőlsz hátra, egészen addig…

…egészen addig tart a flow, amíg rá nem jössz, hogy az értékesítésnek ma már elengedhetetlen felülete az internet.

rémület

Szükséged lesz

 # népszerűsítő, ismertető tartalmakra,

# kapcsolattartó posztokra, levelekre,

 # és a könyvedet értékesítő oldalra

Egyáltalán nem biztos, hogy ugyanolyan könnyedén tudsz a könyvedről online “beszélni”, mint ahogy azt íróként, alkotóként a saját műved írásakor teszed!

Megfelelően kommunikálni, jó értékesítési oldalt írni nem mindenki tud, szakembert pedig nem mindenki tud/akar azonnal megfizetni. 

Meg lehet tanulni az értékesítési és online szövegírást, de nem hiszem, hogy ezzel akarná tölteni az idejét az, aki írónak vallja magát. Aki tele van ötletekkel, témával, közlési vággyal, írni akarással. Úgyis az idő a legkevesebb…

Ha megszületett egy értékes mű, akkor ott a következő kihívás: értékesíteni is kellene. 

Mi a megoldás? Mit tehetsz Te, az Író?

Hogyan írhatsz olyan posztokat, leveleket, értékesítési oldalt,

 ami megérinti az Olvasót? 

A KULCS:

Online Áttörés

olvasó nő

Amikor a könyvedet népszerűsítő posztot, leveleket, az értékesítő oldaladat írod, egy igazán kreatív alkotói folyamatban vagy benne. 

Tudnod kell jól bemutatni magad és a könyved, ugyanakkor ezt úgy kell megtenned, hogy az érdeklődőből olvasó váljon. Egyszerűen szólva: az ő nyelvén kell szólnod.

A kifejező, láttató, érzelemre és értelemre ható, cselekvésre biztató mondataidat a megfelelő szavakból kell felépítened.

Meg kell találnod azokat a szavakat, amikkel közelebb kerülhetsz Olvasód szívéhez – onnan pedig a pénztárcájához.

Különböző módszerek léteznek a megfelelő szövegek, szavak és szókapcsolatok meglelésére.

Ezek vagy hosszadalmasak, vagy pénzbe kerülnek.

Vagy hosszadalmasak és pénzbe is kerülnek.

Íróként nem valószínű, hogy hetekig akarod tesztelni a legmegfelelőbb értékesítési szöveget, főleg nem sokezer forintért. 

A jó hír az, hogy van egy egyszerű módszer arra, hogy megtaláld a megfelelő szavakat és kifejezéseket!

A módszer és az arra épített eszköz megkímél attól, hogy neked kelljen kitalálni azokat a szavakat, amikkel elnyerheted az érdeklődő figyelmét, vagy hogy megtaláld a kifejezéseket, amikkel elvarázsolhatod a leendő olvasódat a könyvedet értékesítő oldalakon, levelekben, posztokban!

Az írásra szánt alkotóidődet nem kell keresgélésre fordítanod!

A módszer alkalmazását egy online eszköz teszi lehetővé.

Ez a szoftver arra való, hogy hatékonyan, könnyedén találd meg a legmegfelelőbb szavakat kampányaidhoz, értékesítési szövegeidhez, leveleidhez. Vagy akár a későbbi könyveid tartalmához!

Találd meg a szavakat, amikkel közelebb kerülhetsz Olvasód szívéhez és eléred, hogy a könyvedet várakozással teli izgalommal azonnal megvásárolják!

Minden író arra vágyik, hogy a szívből-szeretettel megírt regényét, verseskötetét, a tudását és tapasztalatait tartalmazó szakkönyvét stb. sokan olvassák. Ahhoz, hogy sok olvasóhoz eljuss, sokat kell kommunikálnod. A hatékonyságodat a kiáramlás mennyisége mellett a megfelelő szavak használata garantálja.

Ezt a kommunikációt könnyíti meg az a szójegyzék és mondatgyűjtemény

amit a SniperWords segítségével 

& könnyen, 

& rövid idő alatt, 

& költséghatékonyan gyűjthetsz. 

Miért hallgass rám?

Már 12 éve vagyok jelen online és azóta követek marketingeseket, online vállalkozókat, figyelem kommunikációjukat. A saját oldalaim szövegeit, leveleimet, kiadványaimat én írom, célközönségre szabottan.

Mivel azonban én is szeretem a hatékony, egyszerű, ugyanakkor nagyszerű eszközöket és módszereket, valamint mert hajtott a kíváncsiság, a Neked ajánlott módszert és eszközt magam is kipróbáltam, használtam, használom. 

Első próbálkozásom írói és marketinges szemmel is igen tanulságosra sikeredett, ezért úgy döntöttem, hogy megosztom Veled és írótársaimmal ezt a tapasztalatot.

Az Online Áttörés Esettanulmányban a saját első tesztem tanulságait osztom meg veled, amit a “Könyv egy hónap alatt” projekt keretein belül szereztem

Igen, kérem az Online Áttörés -Esettanulmányt a hozzá tartozó mellékletekkel! >>>

Mit tartalmaz az esettanulmány?

Mi a SniperWords?

Videókkal és képernyőfotókkal, magyarázatokkal bemutatom, hogyan működik ez az okos online eszköz. Sem letöltened, sem telepítened nem kell. Egyszerű regisztráció után használatba veheted. Azonnal elkezdheted a tesztelést, első kérdőíved kiküldésével.

Saját első tesztem adatai

Elmesélem az első teszt születését- a tanulságok miatt fontos. A begyűjtött adatokat elemzem. Grafikonokon is megmutatok néhány részeredményt, amik szintén hasznosak a “Könyv egy hónap alatt” projekt számára. A főbb következtetéseket is elolvashatod.

Ráadásul kész szövegtippeket is adok a kommunikációdhoz.

Tanulságok

Egy esettanulmány lényege, hogy az elvégzett teszt, vizsgálat eredményeit összegzi. Ezért az adatok, a begyűjtött válaszok elemzése után a főbb tanulságokat is összefoglaltam, és levontam a megfelelő következtetéseket. Mindezt úgy, hogy megértsd és te is használni tudd, amikor a saját könyvedet népszerűsíted.

Bónusztartalom

Ajándék melléklet

SniperWords Esettanulmány Melléklet

 SniperWords Esettanulmány Melléklet 16 oldalon tartalmazza 

 • azt a szólistát, ami a tesztfelmérés eredményeként született, és ami alapján az Esettanulmány íródott;
 • szavakat gyakorisági sorrendben – a szoftver generálja le, nincs vele dolgod, nem kell Excelt bütykölnöd;
 • legjobb válaszokat, amik segítenek a megfelelő szövegek írásában. 

Nem kérdés, megrendelem! >>>

Mennyibe kerül az Esettanulmány?

Igyekeztem úgy beárazni, hogy mindenki hozzáférhessen, akinek szüksége van rá, de azért az ára is érzékeltesse, hogy ez valóban értékes anyag, ha magad akarod írni a könyved értékesítési oldalát, a posztjaidat…

Foglaljuk össze meg még egyszer, hogy mit kapsz a pénzedért!

Megkapod

 • a 63! oldalas esettanulmányt 
 • a hozzá tartozó sztorival, 
 • az elemzéseket, következtetéseket, javaslatokat, 
 • a levont tanulságokkal,

Bónusztartalomként azonnal használható szövegötleteket is kapsz a begyűjtött szavak használatához, ugyanebben a pdf-ben. Amolyan marketinges ötletelés.

Ajándékba kapod az Esettanulmány 16 oldalas mellékletét, valamint

hozzáférést a SniperWords ingyenes kipróbálásához, azonnal.

Tetszene, ha hangoskönyvként is megkaphatnád?

A teljes csomagban az érdemi mondanivalót hangfájl formájában is megkapod!

Így letöltheted és bárhová magaddal viheted, a telefonodról is meghallgathatod. Többször is. Tapasztalatom, hogy a szakkönyveket is érdemes többször elolvasni, mert mindig más lesz érdekes, addig észre nem vett dolgokra kaphatjuk fel a fejünket. A hanganyagot bárhol, bármikor, akárhányszor meghallgathatod. Kívánok sok AHA-élményt!

Az Esettanulmány a bónusz tartalommal, a Melléklet és az ajándék hanganyag ára összesen 4990Ft.

Ezért az összegért tehát megkapod az Online Áttörés- Esettanulmányt annak Mellékletével, marketingedhez szövegjavaslatokat!, és hogy bárhová magaddal vihesd, az mp3 verziót is.

Mit mondtak, akik már olvasták?

Az Online Áttörés – Esettanulmányt rendkívül hasznosnak találtam. Részletes, azonnal használható tudást kapsz arról, hogyan derítheted ki az összes információt a SpinerWords szoftver segítségével, amivel ütős szövegeket írhatsz. Anikó a saját példáján keresztül mutatja be mire érdemes odafigyelned a kérdőív összeállításakor. Amennyiben könyveladásban gondolkodsz, mindenképpen javaslom, hogy olvasd el, hiszen az Esettanulmány segítségével nem kell időt rabló köröket futnod. Köszönöm Anikó! 🙂 – Madarász Vica – Színkirálynő

 A könyv nyugodt körülmények között, átlagos tempójú olvasással egy óra alatt elolvasható, és a melléklet is áttekinthető ezalatt. Az ajánlott linkek célravezetők, segítenek nagyon gyorsan átlátni a SniperWords-t. Értelmes, célirányos felhasználásra sarkall. A szerző tapasztalataiból kiszűrheti az érdeklődő, mit tartson szem előtt, és milyen hibát hogyan kerülhet el egyáltalán szavazás készítése során, de tippeket kapunk tartalmak és cím írásra is, amiben a szoftver által generált szavak és kifejezések segítenek, hogy célba találjunk, egyenesen “olvasóink szívéhez”. Dr. Farkas Anikó elbűvölő szavai is csak előre visznek, kitekintést adnak, és egyfajta különös tükörbe nézhetünk az esettanulmány konkrét ismertetése során.   Érthető, hétköznapi kifejezésekkel írt, rövid tanulmány.
 Ajánlom neked, ha könnyen, gyorsan akarod megismerni a SniperWords-t, ami szavakat ad, egyenesen a céljaidhoz.
 Ajánlom neked, ha kevés az időd erre, s más tapasztalatából tanulnál.
 Ajánlom neked, ha könyvet, blogot, sales oldalt  írsz.
 Anikó! Ezúton is köszönöm a lehetőséget, hogy az esettanulmányt megírtad, és elolvashattam, hogy gyorsan megismerkedjek ezzel az egyszerű, magyar nyelven is használható írói eszközzel! További sikereket kívánok! –   Balogh Krisztina, KrisztArtmedia, író, illusztrátor, festőművész, segítő és írói mentor.

Igen, kérem az Online Áttörés – Esettanulmányt minden kiegészítőjével >>>

Mi van, ha mégsem tetszik?

100% pénzvisszafizetési garancia!

Bár igyekeztem jól bemutatni, mit kapsz ebben a két e-bookban, elképzelhető, hogy számodra mégsem megfelelő. Ha úgy érzed, nem azt kaptad, amire számítottál, nem probléma! A kockázat az enyém. Csak jelezd egy mailben, és visszautalom az árát.

Ki vagyok én és miért hallgass rám?

Farkas Anikó Sikertréner

Író, akinek az első könyve kevesebb, mint egy hónap alatt jelent meg.

A Könyv2020 Inspiráció és Marketing Webkonferencia előadója.

Életfeladata a tanulás és tanítás – nemcsak a katedrán.

Energikus, motiváló, inspiráló előadó, sikertréner

2008-ban elsők között került be a teljesítménye alapján egy online marketinges valóságshowba.

Szakmája szerint egyetemi docens, herbológus gyomökológus, szenvedélyesen küzd a parlagfű ellen.