Előadok a Könyv 2020 konferencián

Számos neves, elismert, a könyvírásban, kiadásban a hozzáértésével, tapasztalataival segítő szakértő mellett én is előadó leszek a Könyv 2020- Inspiráció és Marketing Konferencián.

A tavalyi nagy sikerű, telt házas, első ilyen nagyszabású és a gyakorlatot az elmélettel párhuzamosan hozó konferencia után nem is lehetett kérdés, hogy lesz folytatás. Az idei év azonban abban változást hozott, hogy nem offline konferenciát tartunk, hanem online lesz elérhető minden szakértő, tanácsadó előadása – ennél fogva ingyenesen lehet regisztrálni a Könyv 2020 – Inspiráció és Marketing Webonferenciára. Itt máris megnézheted, miről is van szó >>

Hogyan kerülök én az előadói körökbe?

Honnan is kezdjem?

  1. 2018-ban én magam is megírtam az első könyvemet Bűvös Hetes – Háromszor címmel. Egy bizonyos körnek szántam, ezért nem került kereskedelmi forgalomba. Most azonban – a konferenciát megelőző napokban és a konferenciát követően még egy darabig  – mindenki számára elérhető lesz.
  2. Ezt, az első könyvemet kevesebb, mint egy hónap alatt írtam meg és adtam ki. Nem tévedés! Valóban kevesebb, mint 30 nap alatt. Vagyis rendelkezem egy olyan tudással, tapasztalattal, amit meg tudok osztani azokkal, akik könyvet szeretnének írni.
  3. Csatlós Csabát kb. 10 éve személyesen is ismerem. A tavalyi konferenciával igazán nagyot alkotott. Szuper csapatot hozott össze, akikkel sikerre vitte a projektet.
  4. Már akkor jeleztem neki, hogy a következő konferencián előadó szeretnék lenni. Ezt a szándékomat elég határozottan le is írtam a csoportjában, amire a bátorító és drukkoló reagálások mellett akadt pár kételkedő is 🙂 Ez persze engem nem tántorított el, tudtam, hogy előadó leszek.
  5. Idő közben rengeteg feladatom volt, kihívásokkal kellett szembenéznem életem más területein, így a saját, az írással kapcsolatos fb oldalammal, csoportommal nem tudtam foglalkozni, a könyves csoportban sem voltam jelen a későbbiekben, de nagyon vártam a híreket a 2020-as konferenciáról.
  6. Csabától üzenet érkezett 2020. március 16-án. “Akkor a webkonferencián leszel előadó?”
  7. IGEN!!!

Elküldtem neki a fotómat és a rövid bemutatkozást, amit fel is tett a konferencia honlapjára. >>

Az örök tanuló és tanító.
Energikus, motiváló, inspiráló előadó, sikertréner.
2018-ban kevesebb, mint egy hónap alatt írta és jelentette meg nyomtatásban első könyvét.

Azóta zajlanak az előkészületek nálam is a Könyv  2020 – Inspiráció és Marketing Webkonferenciára.

Összeállítottam, miről és hogyan szeretnék beszélni, és hogy milyen ajánlatot viszek a konferencia résztvevőinek. Annak a kb 5000 embernek, aki már jelezte részvételi szándékát, mert érdekli a könyvírással, kiadással kapcsolatos minden tudnivaló.

A többi előadó témája egyelőre számomra is meglepetés, de izgatottan várom a konferenciát. Hiszen ez számomra is újabb alkalom az ismerkedésre, ismertebbé válásra, egyúttal pedig a tanulásra is. Alapvetően szeretek előadásokra, konferenciákra, tréningekre járni, szakmámon belül és azon túli témákban is. Minden, amit hallok, látok, tapasztalok, gazdagítja az én saját repertoáromat is. Így válhatok napról napra jobbá abban, amivel szolgálni tudom azokat, akik engem követnek.

Tarts velünk!  >>  Írj és add ki könyvedet Te is!

A tavalyi konferenciáról itt írtam >>

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .