Karácsonyanyó Adventi meséi

2020 egyik utolsó ajándéka számomra az volt, hogy végre megjelent nyomtatásban is a négy adventi mesém, amiket már ezer éve:) írtam.

Anno felmondtam cd-re, megszerkesztettem, igazán karácsonyi hangulatúvá varázsoltam a meséket. Egy régi kedves online ismerős készített hozzá borítót.

“A hangod csodálatosan kellemes és nyugtató ahogy a meséket mondod! Nagyon szépen köszönöm!!!”

V.Ferenc

Több éven át mentem mesélni, csak úgy, önkéntesen:) Advent idején. Szociális otthonba, idősek napközijébe, iskolába, óvodába… Szada, Gödöllő, Mosonmagyaróvár…Még az egyetemen a hallgatóimnak is felolvastam, ha eljött az ideje.

Közvetlen rendelési link az Adventi mesékhez>>>

Ilyenkor “teljes menetfelszerelésben” jelentem meg. Látod a képen. Azt a sapkát, poncsót, a kis mintás terítőket, a pingvines bögrét, benne forró citromos teával. A teljes képhez tartozik még egy kis mécsestartó is, meggyújtott gyertyával.

Nagyon – nagyon szerettem Karácsonyanyó lenni. S ugyanez a bizsergés járt át idén is, amikor azt éreztem, áldás van a gondolaton, csináljuk. Adjuk ki végre. E-book és nyomtatott formában is.

Karácsonyanyó mesél, Gödöllő

Hálásan köszönöm, hogy a megvalósítási folyamat során mellém állt

Bodonovich Márti – martasfestmenyek.hu

Szabó Zoltán – pixelfaragok.hu

Nyilas Miklós – nyomdagram.hu.

Mikivel már dolgoztunk együtt, a Bűvös Hetes-Háromszor c. (első) könyvemet is ők nyomtatták. Azóta, ha valaki nyomdát keres, mindig őt, őket ajánlom:)

A Karácsonyanyó Adventi meséi című könyvem is besorolható a könnyedén születettek közé:), hiszen a négy mese már készen volt. Tulajdonképpen – miután az érintettekkel egyeztettem – minden azon múlott, hogy én milyen ütemben reagálok egy-egy kérdésre, kérésre.

Az egyetemi és egyéb dolgok nálam okoztak időnként fennakadást, így lehet, hogy nem lett kész 30 nap alatt, de még karácsony előtt megérkezett az első 50 példány, így tudtam értékesíteni is.

A könyv gyönyörű, és megérkeztek az első visszajelzések is. A legelső az illusztrátortól, aki a hangfájlokat előre megkapta, hogy megismerhesse a meséket és ráhangolódhasson a rajzok készítésére.

Öröm volt a meséket hallgatni. Maguk a mesék is nagyon tetszettek, de a “körítés” meg pláne fantasztikus. Gratulálok hozzá!!!Megtiszteltetés, hogy én illusztrálhattam a mesékhez.

Bodonovich Márti illusztrátor

Gratulálok a könyvedhez,nagyon szuper!

B.Brigitta

Szia Anikó! A könyv tartalmának megszületése, a történetek, a fejezetek azonnal magával ragadtak. Szeretnek kerni 1 db könyvet…

J-né Zsuzsi

A képre vagy ide kattintva eljutsz a könyvet ismertető oldalra, ahol további véleményeket olvashatsz, és meg is rendelheted a Karácsonyanyó Adventi meséi c. könyvet e-book vagy nyomtatott formában.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .