Előadásom felvétele a Könyv 2020-ra

Igazán nagy nap volt a mai, hiszen ma zajlott az előadásom felvétele a Könyv2020 Inspiráció és Marketing Webkonferenciára.

A webkonferenciáról itt olvashatsz, és regisztrálhatsz ingyenesen. Már majdnem 6000-en kíváncsiak rá >>

Tartottam már pár élő bejelentkezést, készítettem jó pár oktató videót az elmúlt kb. 10 évben. Offline is sokat állok közönség elé, az egyetemi katedrán túl ismeretterjesztő előadások alkalmával is. Tavaly például 1000 szenior előtt beszéltem a parlagfűről Győrben a Széchenyi István Egyetem Nyugdíjasegyetemének szervezésében… (Fotó: Májer Csaba József)

Gyakorlott és tapasztalt előadónak tartom magam.

A maihoz hasonló élményben azonban még sosem volt részem!

Abban a lelkesítő tudatban – ezért kellően megilletődve – zoomoltam a konferenciát szervező Csatlós Csaba barátommal és vetítettem le a ppt-met időnként remegő ujjakkal váltva egyik diakockáról a másikra, hogy a Könyv2020 Inspiráció és Marketing Webkonferenciára már közel 6000-en regisztráltak.

A mostani állás pontosan 5907 érdeklődő! Ha nem is nézi meg mindenki élőben az adásokat, ha nem is veszi meg mindenki a felvételeket, akkor is több százan fogják látni, hallani az anyagomat…Te jóóóó ééééég!

A beszélgetésünk kellemes volt. Felelevenítettük azt is, hogy hogyan és mikor ismerkedtünk meg…12 éve kezdődött online jelenlétem egy egyedülálló képzéssel. Azóta szeretem ezt a világot, a blogolást és a marketinget.

Miről meséltem az előadásomban?

2018-ban kevesebb mint egy hónap alatt írtam meg és jelenttettem meg az első könyvemet nyomtatásban.

  • Ezt a sztorit meséltem el dióhéjban és
  • adtam ötleteket azoknak, akik még csak most tervezik az első könyvük írását,
  • valamint igyekeztem inspirálni azokat is, akik valami miatt megakadtak, és nem megy úgy az írás, ahogy ők szeretnék.

Hiszen vannak, akiket még gúzsba köt a félelem, vagy olyan paradigmákkal küzdenek, amik visszatartják őket az első karakterek leütésétől. Mert például az a gondolat él bennük, hogy könyvet írni sokáig tart, vagy hogy nehéz kiadni…

Miközben készítettem a diasort, más meglepő dolgok is eszembe jutottak, de ezekről ugye nem beszélhetek a konferencia előtt…

Most pedig izgatott várakozás, míg megkapom a vágott filmet, áttekintésre és jóváhagyásra.

Közben pedig háttérmunka…

Kacérkodsz a könyvírás gondolatával? Itt a helyed! >>

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .