Jól-lét 2021-február

Februárban indítottam el a Jól-lét 2021 projektet egy intuíció hatására. Közel egy évvel azután, hogy egy különleges időszak kezdődött életünkben. Mivel pedig már majdnem egy éve tartott, igencsak próbára tett mindannyiunkat.

2020 számomra áldásokkal teli év volt, és szeretném továbbadni azt a tudást, tapasztalatot, szemléletet, ami hozzásegített ahhoz, hogy 2020 eddigi életem legjobb éve legyen.

Nem, ez nem azt jelenti, hogy ne lettek volna nehézségeim! Sőt, eddigi életem során még sosem éltem meg ilyen mélységeket! Mégis, vagy ennek ellenére… Valóban életem eddigi legjpbb éve volt.

Azért indult tehát a Jól-lét 2021 projekt, hogy 2021 Számodra is csodásan, jól – létben teljen.

Ennek első lépéseként februárban összesen 5 alapozó bejelentkezés alkalmával több témát érintettem többé-kevésbé, de mindegyiknek a fókuszában az egyensúly visszaszerzése illetve megtartása állt.

Az öt bejelentkezés letölthető hanganyagát – egyenként kb fél-fél órányi mp3 – csomagban 6900Ft-ért kaphatod meg.

A hanganyagok szerkesztése most zajlik, ezért ha még ma rendelsz, akkor kedvezményesen,

korán kelő áron, 4990 Ft-ért Tiéd lehet a nagyjából 2 és fél órányi mp3.

Kérem az mp3 fájlokat!>>

Mit érdemes tudnod a sorozatról?

Több oldalról vizsgáltuk az egyensúly visszaszerzése, megtartása témát, természetesen azzal együtt, hogy megnéztük azt is, mi minden lehet az oka annak, ha kibillensz az egyensúlyodból.

A saját életemből illetve a másoktól hozott sztorik arra szolgálnak, hogy a megértést megkönnyítsék.

Részletek a tartalomból és néhány visszajelzés:

1.:

Kedves Anikó! Köszönöm szépen neked ezeket a videókat!Nagyon sokat segít nekem!A lehető legjobbkor jöttél nekem ezzel a csoporttal!Nem tudtam, hogy merre induljak a rengeteg ezzel kapcsolatos oldalak, információk miatt.Te az alapoktól kezded és ez annyira jó.Köszönöm! ❤️🤗

B.Tünde

2.: Tovább vizsgálgattuk, hogyan kerülhetünk újra egyensúlyi állapotba, hogyan kerülhetünk magasabb energiaszintre. Haladó témaként az alábbi kérdésekre kerestük a választ.

  • Hogyan függ össze a tudatossággal az, hogy hogyan érzed magad?
  • Mi van a komfortzónán túl?
  • Mi köze van mindennek ahhoz, hogy mi az életfeladatod?

3.: Újabb szempontok, hogy egyre jobban megérthessük működésünket. Így nemcsak passzív elszenvedői, hanem aktív cselekvői, tudatos alakítói is lehetünk saját életünknek. Mert az egynsúlyunkhoz erre is szükség van.

Köszönöm! Külön örülök, hogy ma ezzel a videóddal nyitottam a napot, mosolyogva, kellemes érzésekkel. Nyitottá tettél ezelatatt a fél óra alatt, amíg amúgy be szoktam indítani egy kis plussz fizikai méregtelenítést magamban. Ma egyben lelki, szellemi szinten is megtörtént ugyenez a jóvoltodból! ‘Minden összefügg mindennel!’ Boldog vagyok, hogy ismerhetlek és kapcsolódunk, Anikó! Sokak számára lehet hozzájárulás a tevékenységed! <3♡<3

B.Krisztina

4.

5.: Újabb gondolatokkal érkeztem, saját sztorikkal, tapasztalásokkal színesítve, amelyek segítenek abban, hogy

  • választott utadon könnyedebben járj és
  • nemet tudj minden olyan kísértésnek, mely onnan le akar téríteni, valamint hogy
  • megértsd azt is, hogy minden érted van.

Egy komoly döntés előtt állok, ezek a videók nagyon kellettek a héten. Nincs semmi véletlen!

I.Ilona

Hogyan rendelheted meg az egyensúly visszaszerzése, megtartása témájú mp3 sorozatot?

Ide kattintva jutsz el a megrendelő űrlaphoz, amelyen minden fontos információt megtalálsz. Töltsd ki az űrlapot, rendezd a fizetést, és hamarosan értesítelek a hanganyagok elkészültéről, a linkeket e-mailben küldöm ki.

Ne feledd! Amíg a fájlok szerkesztése zajlik, mindössze 4990Ft-ért rendelheted meg! Ne maradj le róla!

Kérem a hangfájlokat!